-
Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, grey
557 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
-
Fellow Carter Move termoskrus, 350 ml, mint chip
442 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
-
Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, black
548 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
-
Fellow Carter Move termoskrus, 235 ml, svart
503 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
-
Fellow Carter Move termoskrus 350 ml, grey
481 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
-
Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, mint chip
500 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
-
Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, hvit
793 kr
Les mer her
Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin